قالب های تولید محتوا کدامند؟
قالب های تولید محتوا و آگاهی از فرآیند پیاده سازی آنها این امکان را به ما می دهد تا به شکل فوق العاده دقیق تری فرآیند تولید محتوا را انجام دهیم. اگر ما نحوه درست استفاده از قالب های تولید محتوا را بیاموزیم خواهیم توانست تا با صرف کمترین زمان و انرژی به بیشترین نتایج مورد انتظار مان دست پیدا کنیم بنابراین سنجش و ارزیابی دقیق قالب های تولید محتوا فعالیتی فوقالعاده حساس و در عین حال سودآور می باشد.
به طور کلی قالب های تولید محتوا به 4 بخش تقسیم بندی می شوند که عبارتند از:
- قالب تولید محتوای متنی
- قالب تولید محتوای صوتی
- قالب تولید محتوای ویدئویی
- قالب تولید محتوای تصویری
در خصوص اینکه چگونه باید قالب مورد نظر خودمان را جهت آغاز فرآیند تولید محتوا انتخاب کنیم مقاله های تخصصی را آماده خواهیم ساخت اما در مقاله معرفی قالبهای تولید محتوا ما می خواهیم ابتدا شما را با انواع این قالب ها و کارکرد هر کدام از آنها به شکل کامل و جامع آشنا سازیم.
قالب تولید محتوای متنی همانگونه که از نامش مشخص است در حوزه نوشتن و نگارش و همچنین نویسندگی میباشد. یعنی فردی که قرار است فرایند محتوا سازی متنی را آغاز نماید باید بداند که داشتن یک قلم قوی و قدرت ارائه رسا از مهمترین ویژگی است که می بایست از آن برخوردار و همچنین بهره مند باشد. فردی که در این حوزه قصد کسب درآمد را دارد باید تسلط و اشراف کافی از اصول و قواعد ادبیات فارسی را داشته باشد.
قالب تولید محتوای صوتی در حوزه پادکست و یا فایل های صوتی کوتاه می باشد. در این روش فرد باید کلیه محتوا را در قالب فایل های صوتی کوتاه به مخاطبان خود ارائه دهد. افرادی که علاقه مند به گویندگی و یا دوبلور ای هستند استفاده از این سبک تولید محتوا می تواند برایشان بسیار مفید و در عین حال سودمند باشد.
قالب تولید محتوای ویدیویی مختص آن دسته از افرادی است که دوست دارند با مخاطبان خود بیشترین تعامل و ارتباط را داشته باشند. معمولا افرادی که برون گرا هستند در این سبک بسیار بسیار موفق تر از سایر افراد ظاهر خواهند شد. فرد باید کلیه اطلاعات و مفاهیم آموزشی خود را در بستر فیلم یا ویدئو های آموزشی به مخاطب خود انتقال دهد بنابراین میتوان گفت که فرایندی پر زحمت تر از 3 قالب تولید محتوایی دیگر است.
تولید محتوای تصویری نیز همانگونه که باز از نامش مشخص است ارائه اطلاعات و نکات آموزشی در قالب تصاویر گرافیکی می باشد که ما آنها را امروزه با نام اینفوگرافی می شناسیم. اینفوگرافی یا داده نماد ترکیبی از مفاهیم تئوری در قالب تصاویری بصری است بنابراین از جایگاه و اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار می باشد. معمولاً از این سبک تولید محتوا در شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام یا تلگرام استفاده میشود.
بنابراین اگر حوزه کاری شما در بستر شبکههای اجتماعی است گزینه چهارم یعنی تولید محتوای تصویری میتواند فوق العاده سودمند و در عین حال کاربرد پذیر برای مخاطبانتان باشد. در مقاله بعدی به شکل کامل در خصوص نحوه اجرا سازی هر کدام از آنها اطلاعات و مفاهیم حائز اهمیت و در عین حال راه گشایی را خدمت شما دوستان عزیز ارائه خواهیم داد.